Duke u ngarkuar...

Te gjitha

SHERBIMET

SYRI I SHQIPONJES vazhdimisht punon në dizajnimin dhe zhvillimin e shërbimeve inovative dhe gjithë përfshirëse t ë cilat lehte integrohen në operacionet tona ditore tek klientët tanë.

Sigurimi i objekteve me roje fizike

Sigurimi efikas i objekteve me punetore te sigurimit, brenda perimetrit te objektit, te cilet jane te uniformuar, te trajnuar dhe te licencuar.

Monitorimi i kamerave dhe alarmit te thyerjes

Ne momentin e aktivizimit te Alarmit ne shtepine apo objektin tuaj, arrine shpejt te objekti per te parandaluar thyerjen.

Sigurimi access control

Aplikimi i metodave dhe sistemeve bashkekohore, si shenja te gishterinjeve, biometri te syve dhe kartela identifikuese per te siguruar hyrje dhe dalje.

Sigurimi i tubimeve publike

Syri i Shqiponjes bene sigurimin e tubimeve te ndryshme, me punetore te sigurimit te uniformuar, te pajisur mire dhe te licencuar.

Punet tona

Produktet

Monitorim të sistemeve Alarmuese(alarm i thyerjes,zjarrit) dhe Sistem të kamerave CCTV

Lista e klienteve

Klientet

Prezenca jonë në territorin e Republikës së Kosovës